victoriiiiia -

NyttårsfestHeihei :) På torsdag var jeg på nyttårsfest med klassen, og vi hadde det kjempegøy! Først hadde vi kylling med ris og grønnsaker til middag (glemte å ta bilde av det), så tok vi masse bilder, etter det hadde vi dessert, og så en konkurranse. Resten av kvelden dansa vi, tok bilder, og hadde det gøy.

Nå har telefonen min gått ut av bloggen tre ganger, og jeg får ikke lastet opp flere bilder, sorry..

Blogger om bursdagen til ella senere.


- Victoria <3

 • Sjokoladehjerter <3  Amalie og jeg lagde sjokoladehjerter for halvannen time siden, og fordi det nærmer seg jul og Amalie drar om to dager, måtte i jo lage noe, ikkesant?

  Nå legger jeg meg iallefall, blogges <3

  - Victoria <3

 • Senteret <3  Hei dere :) Idag skal jeg og Malene på senteret (søndagsåpent). Vi har ikke så mye penger, så det blir ikke sånn innkjøpsvideo da.. Vi skal ta noen bilder med iPoden, og legge de ut derfra senere. Dette innlegget ble ikke så langt, men vi skal prøve å få gjort mye på senteret sånn at det neste blir litt lengre ;)


  Gammelt bilde av oss <3

   

  - Victoria <3

 • Natter hos Malene <3  Heiia <3 Vi vant kampen idag med 13-9 :) Og så tro jeg til Malene, og vi har spist godteri, hemma en sånn bildeting sånn at det ikke blir noen bilder nå -_- og sett film. Nå sitter Malene å ser på gamle videoer ho har lagd på iPoden min, og ler seg i hjel.. Hahahah:) Hvis dere lurer på hvem Malene er da, så er det ho;  Q: Hva har dere gjort idag?

  - Victoria <3

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012

  Victoria <3

  Hei!<3 Jeg er ei jente på 12 år fra Lillesand, som liker å danse, synge shoppe, og henge med venner. Du kan kontakte meg på facebook og twitter =) Facebook: http://www.facebook.com/Victoriiiiiablogg Twitter: https://twitter.com/victoriiiiiablo

  bilde bilde bilde

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg


  Lenker


  Design


  Ina Anjuta bilde

  Annonse


  script type="text/javascript">

  hits